vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Prințul moștenitor saudit dornic să dezvolte relațiile cu Iranul după alegerile lui Pezeshkian, afirmă agenția de știri a statului.

Regele și prințul moștenitor al Arabiei Saudite au felicitat pe Masoud Pezeshkian pentru alegera sa ca președinte al Iranului, a anunțat agenția de știri de stat SPA sâmbătă.

Regele și prințul moștenitor al Arabiei Saudite au transmis felicitări pentru alegerea lui Masoud Pezeshkian ca președinte al Iranului. Această reacție vine în contextul relațiilor tensionate dintre cele două țări vecine, iar gestul de felicitare poate fi interpretat ca un semn de deschidere către o posibilă îmbunătățire a relațiilor.

Mesajul de felicitare vine într-un moment de schimbări politice majore în regiune, iar implicarea Arabiei Saudite în procesul electoral din Iran poate fi privită ca un semn de acceptare și recunoaștere a noului lider iranian.

Relațiile dintre Arabia Saudită și Iran au fost tensionate de-a lungul timpului, iar gestul de felicitare ar putea marca un moment de început în normalizarea acestora.

Felicitarea pentru Masoud Pezeshkian poate deschide calea către dialog și cooperare între cele două țări și ar putea fi un pas în direcția unei relații mai bune și mai pașnice în regiune.

Sursa: https://www.reuters.com/world/middle-east/saudi-crown-prince-keen-develop-iran-ties-following-pezeshkians-election-state-2024-07-06/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.