Ciorba de
perișoare este un preparat extrem de popular în țara noastră, însă indiferent
de cât de des este pregătit de-a lungul României, el încă reușește să își
păstreze câteva secrete! Iar gospodinele cu experiență știu că există un
ingredient secret, care poate transforma complet gustul acestei ciorbe!
![Ciorba de perișoare este îndrăgită de-a lungul țării](https://cdn.adh.reperio.news/image-4/42f4e6b3-a770-4d3d-961b-2fdeb7d6306a/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ciorba de perișoare este îndrăgită de-a lungul țării
Ciorba de
perișoare este foarte cunoscută și îndrăgită în țara noastră, dar încă mai
ascunde câteva secrete! De exemplu, un truc banal ne poate ajuta să pregătim o
mâncare mult mai bună și mai fină, la care vom reveni mereu!
Tot ce trebuie să
facem este să punem ceapa și carnea de două ori prin mașina de tocat, pentru ca
totul să fie cât mai fin și mai fraged! De asemenea, după ce adăugăm verdeața,
oul, piperul, cimbrul și orezul, în amestecul pentru perișoare, trebuie să
punem și două linguri de apă rece, după care să amestecăm totul bine! Așa vom
putea avea perișoare delicioase și fine, pe care le vom savura mereu!
Ce ingrediente ne trebuie
pentru o ciorbă delicioasă
În primul rând,
pentru a pregăti o ciorbă de perișoare delicioasă ne va trebui o ceapă, maxim doi
morcovi, un ardei gras, o bucată de rădăcină de țelină, cam 300 ml de suc de
roșii, sare, piper, ardei iute, borș, iar, nu în ultimul rând, verdețuri precum
leuștean și pătrunjel.
Iar pentru a pregăti
perișoarele, ne va trebui aproximativ 600 de grame de carne tocată, o ceapă,
legume tocate cât mai bine, mărar și pătrunjel, un ou, sare, piper, cam 50 de
grame de orez, iar, nu în ultimul rând, pesmet, sau, dacă dorim, griș, ori
mălai.
Cum pregătim
această rețetă delicioasă
Pentru a pregăti
ciorba, primul pas este să tăiem legumele în cubulețe cât mai mici, iar apoi să
le punem la fiert, alături de ardeiul iute. Atunci când legumele sunt pe
jumătate fierte, putem adăuga și perișoarele, pe care trebuie să le verificăm constant.
Atunci când par
făcute, putem pune în ciorbă și sucul de roșii, borșul, sau,…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “click.ro”
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com