Sunt un preparat
delicios și foarte ușor de făcut, chiar și de către cei dintre noi fără prea
multă experiență în bucătărie! Dar, dacă vrem să aducem această mâncare la
următorul nivel, putem urma sfaturile unui maestru bucătar, care ne spune ce
trebuie să facem pentru o masă mai gustoasă ca oricând! Aceasta este rețeta de
șnițele a lui Chef Florin Dumitrescu!
![Există nenumărate moduri în care putem găti șnițelele / foto: IStock](https://cdn.adh.reperio.news/image-4/4ab3b06e-6e17-45fe-b66e-18869ab990e2/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Există nenumărate moduri în care putem găti șnițelele / foto: IStock
Tuturor ne plac
șnițelele! Fie că este vorba despre cele clasice, de pui, sau cele de curcan,
ori porc, acest preparat este unul simplu, sățios, gustos și poate fi modificat
în orice fel ne doresc gusturile!
Iar dacă ne dorim
o variantă specială al acestui preparat, avem noroc! Chef Florin Dumitrescu ne
învață cum putem face, în doar câțiva pași simpli, o variantă delicioasă de
șnițele de vită!
Ce ingrediente ne
vor fi necesare
În primul rând,
pentru a pregăti acest tip de șnițele, ne trebuie un antricot de vită fără os,
două ouă, pesmet, dar și puțină făină albă! Practic, acestea sunt singurele
ingrediente care ne vor trebui, așa că ar trebui să ne descurcăm ușor cu
rețeta!
Desigur, pe lângă
această listă scurtă de produse, mai avem nevoie și de ulei, în care vom prăji
aceste șnițele delicioase! Odată ce avem toate ingredientele la îndemână, putem
începe să gătim.
Cum pregătim
aceste șnițele gustoase
Primul pas atunci
când dorim să gătim această rețetă folosită de Chef Florin Dumitrescu, este să
batem cât mai bine ouăle, apoi să le punem într-un bol cât mai lat, sau, chiar
și mai bine, într-o tavă. În alte două vase similare urmează să punem făina și
pesmentul, iar apoi putem începe să pregătim și carnea.
Practic, vita
trebuie bătută bine cu ciocanul de șnițele, iar apoi o vom trece prin făină.
Apoi, trebuie să avem grijă să scuturăm bine excesul de făină, după care vom
trece carnea prin ou, iar, nu în ultimul rând, prin pesmet.
Apoi, le vom…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “click.ro”
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com